Wie zijn wij?

De geschiedenis van Stultiens-Group

Opgericht in 1983 onder de naam “handelsonderneming Stultiens” door Ronald en Jolanda Stultiens. Deze handelsonderneming handelde in drukwerk en stickers. Na enkele jaren en na een verhuizing startte Handelsonderneming Stultiens een drukwerkwinkel met de naam “D’n Drukker” aan de Tongelresestraat. In mei/juni 1991 volgde een verhuizing naar een groter pand op de Gabriël Metsulaan en werd het bedrijf een echte drukkerij. Deze locatie werd in juni 1996  weer ingeruild voor een nieuwbouw op industrieterrein De Kade in Eindhoven. Inmiddels was de drukkerij uitgebreid met kantoorstempels, signing en hobbyproducten en ontstond de naam “Stultiens Grafische Bedrijven”.  Dit duurder tot mei 2008 en toen werd er afscheid genomen van de drukkerij en de signing. De stempelproductie bleef en werd steeds groter,

Per 1 januari 2017 kwamen de beide zonen in het bedrijf als mede-eigenaar. Daarvoor hadden zij ieder al enige tijd gewerkt bij het bedrijf. De naam wijzigde toen in Stultiens-Group v.o.f.

Op 22 juni 2017 ’s-morgens vroeg brande het gehele bedrijf af. Er werd direct gewerkt aan een doorstart en in een (te)klein huurpandje in Geldrop werd hard gewerkt aan een nieuwe toekomst. Maart 2018 werd er een divisie toegevoegd aan de Stultiens-Group en werd Namenenzo.nl overgenomen. Dit was toen een fabrikant voor naambordjes. In 1 jaar tijd verdubbelde de omzet van Namenenzo.nl. Op 22 april 2019 was het eindelijk zover en stond er weer schitterende nieuwbouw op dezelfde locatie als de vorige. Daar was ruimte genoeg en vanaf dat moment breide de Stultiens-Group zich uit met een veelheid van stempels, naambordjes en andere gepersonaliseerde producten.

Ronald, Jolanda, Tom en Loek Stultiens en zeker niet in de laatste plaats alle medewerkers hebben met hard werken en hun inzet een mooi bedrijf neergezet.

Wij produceren in onze eigen fabriek!

De productie van onze producten vind plaats in onze eigen fabriek te Eindhoven. Alle producten die u vindt op onze webshops wordt vakkundig in onze productiehal ontwikkelt. Wij hebben een afdeling voor de productie van onze personaliseerbare producten en een afdeling voor de productie van Stempels.

Ik help u graag!

Met het personaliseren van producten en het vormgeven daarvan is de nodige aandacht gemoeid. U heeft bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van persoonlijke assistentie. Komt u ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Niets is te gek, wij gaan voor u aan de slag! Assistentie nodig? Ga naar de pagina contact. Wij doen ons uiterste best zo spoedig mogelijk te reageren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze websites of kom eens langs!