Online marketeer SEA specialist

Wordt jij ook erg blij als je de hele dag het kan hebben over CPC’s, CPA’s en impression shares?
Verder lezen

Copywriter

Wordt jij ook erg blij als je de hele dag je creativiteit kwijt kan in super mooie website teksten?
Verder lezen

SEO Specialist

Kan jij volledig zelfstandig een SEO strategie opzetten?
Verder lezen

Orderbegeleid(st)er Duits / Nederlands

Als commercieel orderbegeleider ben je een enthousiaste medewerker, werk je in een leuk team…..
Verder lezen

Open sollicitatie

Wij hebben regelmatig vacatures voor bij de Stultiens Group waar verschillende webshops onder vallen. Zo kun jij je ambities waarmaken …….
Verder lezen

Jouw nieuwe collega’s

Gijs

Hallo, ik ben Gijs. Wordt jij mijn nieuwe collega? Dat zou fijn zijn want het is hier best druk. We hebben je werkplek al klaarstaan en ik hoop je snel te zien als mijn nieuwe collega.

Gijs Broens
Commercieel
Orderbegeleider

Samir

Hoi, mijn naam is Samir. Ik werk hier nog niet zo lang maar heb het al reuze naar mijn zin. De sfeer is gemoedelijk en het is lekker druk. Iedereen helpt elkaar hier. Dat is leuk.

Samir Darwesh
Allround
Signmaker

Toos

Ik ben Toos en ik werk hier al heel lang in de stempel productie. Het bedrijf kan me niet missen maar ik kan het bedrijf ook niet missen 😊. Ik verheug me op een nieuwe collega.

Toos Dirks
Productie
Stempels

Wat maken wij

Naambordjes

Naambordjes in alle soorten en maten. We beplakken ze met vinyl, graveren ze op één van onze lasers en bedrukken ze op de UV Printer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Gepersonaliseerde producten

Wij maken allerlei soorten stickers, van zakelijk tot aan decoratie voor thuis. Daarnaast maken wij fotopuzzels, canvasschilderijen, hondenpenningen en nog veel meer gepersonaliseerde producten.

Stempels

Sinds 1983 maken wij al stempels. Deze stempels zijn voor kantoorgebruik, in de winkel, werkplaats maar ook worden steeds vaker stempels ook thuis ingezet met vele toepassingen.