Ons aanbod

Onze mogelijkheden zijn eindeloos, bekijk ze eens..

Stempels met inkt

Alle soorten stempels voor kantoorgebruik, in de winkel, in de werkplaats of onderweg kunnen wij voor u maken. Zelf-inktende stempels, handstempels, datumstempels en nog heel veel meer. Per stuk of hele grote aantallen stempels.

Brandstempels

Brandstempel laten maken met tekst, logo of een andere afbeelding. Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan formaten. Perfecte kwaliteit brandstempels uit eigen productie en daardoor een zeer snelle levertijd.

Lakstempels

Ontwerp hier online je eigen lakstempel. Met lakstempels verzegel je niet alleen officiële documenten maar ook uitnodigingen of geboortekaartjes. Verwarm de lak, giet een paar druppels op het papier en druk de zegelstempel in de vloeistof.

Relief stempel

Een mooie relief stempel ter decoratie van papier. Preeg stempel, blinddruk stempel, embossing stempel of relief stempel. Allemaal benamingen voor hetzelfde product. U kunt ons uw preegstempel laten maken met uw eigen tekst of afbeelding.

Stempelinkten

Wij hebben het grootste assortiment stempelinkten voor alle toepassingen. Ook voor technische inkten bent u bij ons op het juiste adres. Inkten voor op (glad) papier, kunststof, eieren, vlees, metaal, noem maar op. Wij leveren het allemaal.

Datumstempels

Voor datumstempels moet u bij De Stempelfabriek zijn. Datumstempels met alleen de datum of met een tekst erbij. Zelf-inktend of een handstempels. Alles is mogelijk bij de Stempelfabriek. Levertijd, ook hier weer, slechts 1 dag.

Sjablonen

Kistsjablonen, sjablonen voor op pallets, sjablonen om een muur te versieren of zelfs sjablonen op voor op de weg. Noodzakelijke, handige en/of mooie toepassingen kan je maken met onze gepersonaliseerde sjablonen.

Nummeroteurs

Numeroteurs van het topmerk Reiner met 6-, 8-, en 12 cijferige nummers die deels ook weer automatisch door kunnen nummeren. Of een Reiner numeroteur met een eigen tekst eromheen. Het kan allemaal bij De Stempelfabriek.

Verkrijgbaar in een van onze webshops

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs, de koffie staat klaar!

Niets is ons te gek, meesters in personalisatie

Naambordjes

Alle soorten naambordjes voor naast de voordeur, inclusief de nostalgische uithangborden en originele straatnaamborden kunnen wij maken. Naambordjes met of zonder huisnummer maar ook losse huisnummers. Van hout, leisteen, kunststof, RVS en ga zo maar door.

Stickers

Stickers voor bedrijfstoepassingen of voor particulieren. Gevarenstickers, geboortestickers, deurstickers, muurstickers, raamstickers, allemaal gepersonaliseerd en mooi uitgesneden. Uiteraard ook in full color. Laat ons uw stickers maken!

Huisnummers

Zoekt u een mooi Huisnummer? Kijk dan vooral hier verder want wij hebben een grote keuze huisnummers variërend van een los huisnummer van beton t/m een huisnummer op een naambordje van metaal of kunststof.

Bedrijfsnaamborden

Alle soorten bedrijfsnaamborden voor bedrijven en winkels. Zowel indoor als outdoor. Geheel op maat gemaakt met uw eigen teksten en logo. Wij beletteren, bedrukken of graveren uw bedrijfsnaambord geheel naar wens.

Tuinposters

Tuinposters bedrukken is onze specialiteit. Tuinposters in alle maten bedrukken wij met foto’s. Fleur je tuin op met een mooi foto met ringen of zonder ringen. Per stuk of bestel er meer.

Brievenbusplaatjes

Naamplaatje of  Brievenbusbordje op de brievenbus. Wij leveren deze in diverse modellen en formaten. Er zit vast wel wat tussen dat past op uw brievenbus. Uiteraard voorzien van uw eigen naam.

Logo duits nieuw

Personalisatie van producten!

Na stempels en naambordjes voor de voordeur hebben wij onlangs ons assortiment uitgebreidt naar gepersonaliseerde producten. Het logo van de Stultiens-Group is juni 2019 aangepast en de slogan “Personalized Products” is toegevoegd. Sindsdien maken wij ook gepersonaliseerde stickers, telefoonhoesjes en nog heel veel meer.

Kijk op Namenenzo.nl voor het meest uitgebreide assortiment Personalized Products en op naambordjevoordeur.nl voor de …. jawel, naambordjes voor naast de voordeur.