Logo Stultiens-Group

WOW aan de wand!

Mooie foto producties aan de muren van jou huis, kantoor of voor openbare ruimte’s. Wij beschikken over honderduizenden fotos’s die wij op ieder formaat voor jou kunnen printen op canvas, dibond, acrylglas, aluminium, hout en nog veel meer.

Natuurfoto’s, nostalgische foto’s, verlaten plekken, Oude Meesters, abstract, realistisch, kunst, alles om jou muur/ruimte tot leven te brengen

Laat je inspireren door het aanbod van onze topfotografen. WATTAWALL gaat voor WOW! Jij toch ook?

Inhoud

Laat je inspireren door onze topartists

Weet je al wat je aan de muur wilt hebben? Ga dan naar het juiste hoofdstuk en laat je verrassen door de grote keuze. Weet je het nog niet? Laat je dan inspireren door onze foto artiesten. Ga er lekker voor zitten en geniet van het aanbod.

WATTAWALL heeft een grote collectie foto’s van bekende en onbekende fotografen. Wil je iets meer weten over deze fotografen, kijk dan op https://www.wattawall.com/nl/artists.

jij bepaalt

Door de grote keuze is er altijd wel wat bij wat precies bij jou interieur past. Uiteindelijk bepaal jij welke stijl, kleur, formaat en materiaal je wilt bestellen. Wij zorgen voor een perfecte afwerking en een snelle levertijd.

Meld je aan als artist en zie je online verkopen groeien

Ben je een hobbyist of professional fotograaf? Wil je graag je werk verkopen zonder veel extra werk op je hals te halen? Uploadt dan je werk en WATTAWALL regelt de rest. Geen administratieve romplslomp en geen extra kosten en …. Binnen enkele kliks heb jij je eigen (gratis) online shop geopend.

De beste service

WATTAWALL regelt bijna alles voor jou. Jij maakt de foto’s en upload deze, wij zorgen voor alle administratieve handelingen. Zo kan jij blijven doen wat je leuk vind …. foto’s maken en wij doen de rest.

Transparantie

Je kiest zelf je provisie uit en vult deze in. Dit zetten wij dan bovenop de prijs. De klant ziet alleen de eindprijs. Je ontvangt een melding van ieder kunstwerk dat verkocht is en niet veel later volgt de afrekening.

eerlijke vergoeding

Zoals gezegd, ieder bepaald zelf hoeveel hij/zij wilt verdienen. Daar bemoeien wij ons niet mee.

Wij zijn pas blij als jij het bent

Als je onze website goed hebt bestudeerd maak dan online je account en vul éénmalig alle gegevens in zodat wij jou als artiest goed kunnen presenteren aan de kopers. Upload vervolgens je werk. Zowel particulieren als fotografen die bedrijfsmatig werken kunnen zich bij ons aanmelden. Wij controleren de kwaliteit en na onze goedkeuring ga je online. Kijk hier voor de upload eisen.

Wattawall

WATTAWALL is een platform voor, aan de ene kant getalenteerde artiesten zoals fotografen, en aan de andere kant mensen, bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een mooi stukje betaalbare kunst voor aan de muur. Zoek je een mooie illustratie, een mooie foto, een afbeelding van een Oude Meester zoals de Nachtwacht, alles vind je hier. Zodra het kunstwerk bij jou aan de muur hang kan je nog maar aan één ding denken. WOW!