Logo Stultiens-Group

Uw Stempel leverancier

Sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten. De levertijd van deze stempels is ca 1 werkdag.
 
Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. De levertijd voor deze speciale stempels is slechts enkele dagen.

Stempels kunt u bij ons gewoon per stuk of in grote aantallen bestellen. Ook wedeverkopers zoals kantoorvakwinkels, reclamebureaus en drukkerijen kunnen bij ons inkopen.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos, bekijk ze eens..

Stempels maken met onze online creator is heel gemakkelijk. U bestelt hier uw kantoorstempels rechtstreeks bij de stempelfabriek. Stempels voor kantoorgebruik, winkel of magazijn? Hier vindt u alle soorten stempels w.o. Trodat en Colop. Colop is ons topmerk met de meeste keuze in formaten en een duidelijk indexvenster. Maak een keuze uit onderstaande stempels, start met het online ontwerpen en laat ons uw stempel maken.

Bekijk alle merken