Logo Stultiens-Group

Onze geschiedenis

Leuk je hier te zien! Neem gerust een kijkje mee terug in onze geschiedenis.

7 September 2022
Overname Verhees Art of Stamps
September 2022 hebben wij Verhees Stempels overgenomen en toegevoegd aan de Stultiens Group. De geschiedenis van Verhees Stempels gaat al terug tot het jaar 1881. Al ruim 130 jaar was deze firma een icoon op de Nederlandse markt m.b.t. het vervaardigen van stempels.
7 September 2022
1 Januari 2022
Overname Quickstamp, opening belgische locatie
Per 1 januari 2022 heeft de Stultiens Group een vestiging geopend in België. Inmiddels is de verhuizing naar een groter pand in Bilzen al een feit. Bij de start van deze vestiging is de firma Quick Stamp uit Riemst overgenomen. Behalve stempels produceerde deze firma ook stickers en bedrukten zij textiel.
1 Januari 2022
Oktober 2021
Begin woemers
Voor de eigen stempelwebsites had de Stultiens Group al enige tijd marketeers in vaste dienst. Steeds vaker vroeger klanten of wij ook niet hun websites konden optimaliseren. De directie van de Stultiens Group zag dit wel zitten en startte met WOEMERS. WOEMERS betekend Website Optimalisatie En Marketing. Mensen die bij deze divisie werken zijn dus echte WOEMers.
Oktober 2021
September 2021
Begin wattawall
Aangezien De Stultiens Group al canvas schilderijen bedrukte en nog veel meer andere wanddecoraties en materialen, was de stap naar WATTAWALL niet eens zo’n grote stap. WATTAWALL is een fantastisch concept, eigenlijk meer een platform. Aan de ene kant uploaden fotografen hun foto’s en zetten daar hun provisie bij. Aan de andere kant zit de consument en kiest een foto, het materiaal en het formaat uit en besteld een mooie foto vooraan de wand.
September 2021
Augustus 2021
De Neut Company
2021 Was een productief jaar waarin allerlei nieuwe ideeën ontstonden en uitbreidingen kwamen. Een daarvan is de Neut Company. De Neut Company bedenkt en maakt doe-het-zelf likeurtjes. Iedereen kan nu thuis zelf zijn eigen likeurtje maken. Deze likeurtjes zijn ook een heel leuk en origineel cadeau artikel. Kijk eens op de website van De Neut Company en verbaas je erover wat je allemaal niet zelf kan maken.
Augustus 2021
21 April 2019
Verhuizing nieuwbouwpand
In april 2019 was de nieuwbouw klaar en kon de Stultiens Group weer terugverhuizen naar de vertrouwde plek. Ondanks dat het afgebrande pand voor de brand nog erg mooi was is er toch gekozen voor een nieuwe en moderne uitstraling. Aan de buitenzijde is hout verwerkt en binnen is veel glas gebruikt voor de transparantie.
21 April 2019
Maart 2018
Overname Namenenzo!
Ondanks dat de Stultiens Group in een noodlocatie gevestigd was en iedereen het druk had met de wederopbouw van het bedrijf en de bouw van het nieuwe pand, werd ook het bedrijf NamenEnzo overgenomen. Dit bedrijf was gespecialiseerd in naamborden en huisnummers. Dit bedrijf werd niet alleen overgenomen maar ook uitgebreidt met gepersonaliseerde puzzels, bedrijfsnaamborden, stickers en meer.
Maart 2018
22 Juni 2017
Pand afgebrand
Juni 2017 is het hele bedrijf met al zijn activiteiten van de Stultiens Group afgebrand. Ronald, Jolanda, Tom en Loek Stultiens hebben direct, ondernemers als ze zijn, actie ondernomen om z.s.m. de activiteiten door te kunnen zetten. Dankzij de hulp van vrienden, personeel, leveranciers en zelfsconculega’s is dit gelukt
22 Juni 2017
1 Januari 2017
Nieuw gezicht
Medio 2016 kwamen de beide zonen Tom en Loek in het bedrijf en per 1-1-2017 werden zijn mede-eigenaar. Vanaf dat moment was het een echt familiebedrijf.
1 Januari 2017
Mei 2008
Alleen stempels
Mei 2008 werd er afscheid genomen van de drukkerij activiteiten, de signing en de hobbyartikelen en is besloten alleen verder te gaan met kantoorstempels.
Mei 2008
1998
Begin Sirius hobby leverancier
Na de hobbystempels volgde het 3D papier en nog vele andere hobbymaterialen die allemaal in eigen beheer werden ontworpen en gemaakt
1998
1997
Begin hobby-stempels
Een jaar na de verhuizing naar industrieterrein De Kade volgt de uitbreiding van kantoorstempels naar hobbystempels. Zelf je eigen wenskaarten maken werd een hobby van veel mensen en Stultiens Group begon met een geheel eigen lijn van hobbystempels
1997
Juni 1996
Verhuizing
De vestiging op de Gabriël Metuslaan werd ingeruild voor een nieuwbouwpand op de Quinten Matsyslaan op hetzelfde industrie terrein. Inmiddels was de drukkerij uitgebreid met kantoorstempels (oktober 1993) en ontstond de naam “Stultiens Grafische Bedrijven”.
Juni 1996
1994
Begin signing
De ruimte op de Gabriel Metsulaan leende zich goed voor uitbreiding en dus volgde een uitbreiding voor signing. Autobeletteringen, etalagebeletteringen e.d. volgde.
1994
Juni 1991
Verhuizing
Juni 1991 verhuisde D’n Drukker van de drukwerkwinkel naar het industrieterrein De Kade op de Gabriel Metsulaan. De drukkerij groeide in een rap tempo.
Juni 1991
1990
Drukwerkwinkel
De drukkerij groeide snel en het idee ontstond om niet langer alles uit te besteden maar om een eigen drukkerij te beginnen. De eerste drukker werd aangenomen en D’n Drukker verhuisde naar de Tongelresestraat en startte een drukwerkwinkel.
1990
1983
Start
Ronald en Jolanda Stultiens hadden altijd al een wens om voor zichzelf te beginnen. Augustus 1983 trokken zij de stoute schoenen aan, namen ontslag bij hun werkgevers en startte de handselonderneming Drukkerij D’n drukker op. Het begon met het verkopen en inkopen van stickers en drukwerk.
1983

Ronald, Jolanda, Tom en Loek Stultiens en zeker niet in de laatste plaats alle medewerkers hebben met hard werken en hun inzet een mooi bedrijf neergezet.