Logo Stultiens-Group

de échte doe-het-zelf likeur uit nederland

Heb je zelf wel eens een likeur of ander alcoholisch drankje gemaakt? Dan is dit je kans om dat te gaan doen. Je eigen likeurtje schenken aan je gasten en erbij zeggen dat je dit zelf gemaakt hebt. Hoe leuk is dat? De doe-het-zelf likeurtjes van De Neut Company zijn zo samengesteld dat alle ingrediënten al in de fles zitten, op de alcohol, wat water en wat suiker na, maar dat heb je vast wel al in huis.

Onze keuze is reuze!

Wij hebben een ruime keuze aan likeurtjes. Het uiteindelijke resultaat zal tussen de 20% en 37% alcohol zijn. Dat bepaal je zelf. Het allerbelangrijkste is dat ze lekker zijn. Behalve erg lekker, zijn onder recepten ook origineel en door ons zelf ontwikkeld. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een doe-het-zelf likeurtje voor uw bedrijf of evenement laten ontwikkelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De belangrijkste punten voor De Neut Company voor het samenstellen van een likeurtje zijn originaliteit, smaak en beleving.

Maak je eigen likeurtje

Maak in drie stappen je eigen likeurtje. Hoe? Dat staat uiteraard op het etiket maar we kunnen hier ook al wat verklappen. Afhankelijk van het likeurtje doe je er wodka, jenever of brandewijn bij. Dat laat je dan, ook weer afhankelijk van welke welk product, 1 à 4 weken staan en schud je iedere dag even kort de fles. Daarna giet je alles door een zeef en wederom afhankelijk van welk likeurtje je hebt, doe je er het water en de suiker bij. Zo gemakkelijk zijn de likeurtjes van De Neut Company zelf te maken.

Alle producten
Zeeuwse babbel
Wilde marjo
Tropical vibe
speculaas neutje
Salige Salie
Gelders neutje
Fris& fruitig
Drop neutje
Brabants neutje
Bakkie troost