Logo Stultiens-Group

Uw Stempel leverancier

Sinds 1983 produceren wij stempels voor bedrijven, overheden, verenigingen en instellingen. Dit zijn niet alleen standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels, maar ook heel bijzondere stempels voor bijzondere doeleinden. Deze laatste zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan inktkleuren. De levertijd van bijna alle stempels is ongeveer 1 werkdag.

We vervaardigen ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. De levertijd van deze bijzondere producten is slechts enkele dagen.

Stempels kunnen afzonderlijk of in bulk worden besteld. Ook wederverkopers zoals kantoorboekhandels, reclamebureaus en drukkerijen kunnen bij ons inkopen.

Eindeloos veel mogelijkheden met stempels

Een stempel maken met onze online ontwerpmodule is heel eenvoudig. Hier kunt u direct bij de stempelfabriek uw kantoorstempels bestellen. Stempels voor kantoren, winkels en magazijnen? Bij ons vindt u allerlei soorten stempels zoals Trodat en Colop. Colop is ons topmerk met de grootste keuze aan formaten en een overzichtelijk indexvenster op de stempel. Bezoek de websites en begin online met het ontwerpen van uw stempel.