Logo Stultiens-Group

de échte doe-het-zelf likeur uit nederland

Heb je ooit je eigen likeuren of andere alcoholische dranken gemaakt? Schenk je gasten je eigen likeur in en vertel ze dat je het zelf gemaakt hebt! Hoe het werkt? De doe-het-zelf-likeur van De Neut Company is zo samengesteld dat alle ingrediënten al in de fles zitten behalve de alcohol en zo nodig het water en de suiker, maar deze laatste 2 heb je vast wel al in huis.

Onze keuze is reuze!

Wij hebben een groot assortiment likeuren. Het eindresultaat is 20% tot 37% alcohol. Het is aan jou dit te bepalen, maar als je het etiket volgt komt het helemaal goed. Het recept is niet alleen erg lekker, maar ook origineel en door onszelf ontwikkeld. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u  voor uw bedrijf of evenement een eigen likeur ontwikkelen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Originaliteit, smaak en beleving staan ​​centraal in de likeurcreaties van De Neut Company.

Maak je eigen likeurtje

Maak  je eigen likeur in 3 eenvoudige stappen. Hoe? Het staat natuurlijk op het etiket, maar we kunnen hier ook alvast iets verklappen: Voeg wodka, gin of brandewijn toe, afhankelijk van de likeur. Laat 1-4 weken intrekken, afhankelijk van het product, en schud de fles dagelijks voorzichtig zodat alle smaken vrij komen. Zeef vervolgens alles en voeg water en suiker toe, afhankelijk van de likeuren die je hebt. Zelf een likeur van De Neut Company maken is heel eenvoudig.

Alle producten
Zeeuwse babbel
Wilde marjo
Tropical vibe
speculaas neutje
Salige Salie
Gelders neutje
Fris& fruitig
Drop neutje
Brabants neutje
Bakkie troost